23 Eylül 2009 Çarşamba

İlk Anket

Evet ilk anketimi koymuş bulunuyorum, değerli katılımlarınızı bekliyorum.

Anket konusu diziler hakkında biraz bilgi verelim bakalım.

Ezel: Yapımcılığını Ay Yapım'ın yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği dizide ana temayı intikam ve aşk oluşturuyor. Dizide başlıca rolleri Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Salih Kalyon, İpek Bilgin ve Bade İşçil üstleniyor. Dizi 28 Eylül'e Show Tv'de yayında olacak.

Nefes: Yapımcılığını Süreç Film'in yönetmenliğini Ümmü Burhan'ın üstlendiği dizide ana tema yine intikam ve aşkı kapsıyor. Başlıca rolleri, Naz Elmas, Onur Saylak, Sinan Tuzcu, Uğur Polat, Jülide Kural, Engin Şenkan, Çolpan İlhan, Orhan Şimşek, Mehmetcan Mincinozlu, İpek Aykaç üstleniyorlar. Dizi Ekimde atv'de.

Bu Kalp Seni Unutur mu?: Yapımcılığını Asis Yapım'ın, yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği dizi 1980 darbesinden başlayarak 2002'ye kadar olan önemli, siyasi ve tarihi gelişmeleri ele alıyor. Başlıca rolleri Bülent İnal, Melis Birkan, Okan Yalabık, Berrak Tüzünataç, Saygın Soysal, Hale Soygazi, Tuba Ünsal ve Salih Güney üstleniyor. Dizi ekimde Show Tv'de.

Aşk Bir Hayal: Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği dizide başlıca rolleri Nehir Erdoğan, Emre Kızılırmak, Orhan Kılıç ve Macit Sonkan üstleniyor. Dizi 25 Eylül akşamı Atv'de başlıyor.

Benim Güzel Meleğim: Yapımcılığını Asis Yapım'ın yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın üstlediği dizi, bir akademisyenle bir roman kızının aşkını konu alıyor. Dizide başlıca rolleri Cansel eçin ve Tuba Büyüküstün paylaşıyor. Dizi ekim sonu gibi atv'de başlayacak.

Kasaba: Yapımcılığını Asis Yapım'ın, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın paylaştığı dizide başlıca rolleri Talat Bulut, Lale Yavaş, Murat Ünalmış, Nur Sürer ve Tülay Bursa paylaşıyor. Dizi çok yakında atv'de.

Hanımın Çiftliği: Kanal D'de bu hafta 3. Bölümü oynayacak dizide başlıca rolleri Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal, Caner Cindoruk, Hakan Boyav paylaşıyor, Gold Film'in yapımcılığını Faruk Teber'in yönetmenliğini üstlendiği dizi, Orhan Kemal'in unutulmaz eserleri Vukuat Var ve Hanımın Çiftliği'nden uyarlanmış bir dönem projesi. Dizi reyting arenasına çok hızlı bir giriş yaptı.

Kış Masalı: Atv'de iki haftadır ekrana gelen dizinin yapımcılığını most productions, yönetmenliğini Gül Oğuz üstleniyor. Başılca rolleri Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik ve Suzan Aksoy'un üstlendiği dizi Bursa'da geçen bir aşk hikayesini ele alıyor.

Kül ve Ateş: Star TV'de iki haftadır ekrana gelen dizinin yapımcılığını Asis Yapım, yönetmenliğini Cemile Kırmızı Karadaş üstleniyor. Başlıca rollerini Serhat Tutumluer, Başak Köklükaya, Erkan Bektaş, Şerif Sezer, Serap Aksoy, Hakan Balamir, Mehmet Aslan ve Merve Boluğur paylaşıyor. Antakya'da geçen dizi aşk ve intikam temasıyla yoğrulmuş.

Kapalıçarşı: Atv'de gelecek hafta 28 Eylül'de başlayacak dizinin yapımcılığını TMC, yönetmenliğini Yasin Uslu üstleniyor. Başlıca rollerini Nejat İşler, Olgun Şimşek, Erkan Can, Aslı Tandoğan ve Selen Seymen'in üstlendiği dizi, Kapalıçarşı'nın büyülü atmosferinden insan, yaşam ve aşk manzaraları sunuyor.

2 yorum:

  1. Kesinlikle Kenoş'un dizisi tutar, bak esmer herif sevmem ama onun o über-yakışıklılığına hiçbir kadın karşı koyamaz bence :)

    YanıtlaSil
  2. Ehehehe ben daha oy kullanmadım, tarafsızım başkan bu konuda ;) Ezel'in tutacağını düşünüyorum ben de, Kenan yine intikam alacak beni kara kara düşündüren de bu, 10 yıldır biliyorum arkadaşı, yıllardır intikam alıp duruyor ;)

    YanıtlaSil