1 Ekim 2009 Perşembe

Yasak Aşkı Meşrulaştırma Çabaları




Yeni sezonda eski performansını senaryo ve oyunculuk açısından bir türlü yakalayamayan Aşk-ı Memnu geçtiğimiz hafta çok kilit bir noktada bitti. Bölüm yayınlanmadan günler öncesinden nete düşen resimlerde salon erkeği Ednan Bey'ciğim sahip olduğu itibarlı çizgisinden bir anda sapıp, tam bir tecavüzcü Coşkun Mode: On halini alıverdi. Kurtlar Vadisi'nin Star TV'de aynı hafta başlayacak olması hasebiyle ilgiyi kendi dizileri üzerine çekme çabasına giren Kanal D ve Ay Yapım'ın resimleri bu yüzden erkenden nete düşürdüğü konuşuluyor çeşitli ortamlarda. Ama maalesef bu taktik işe yaramadı ve yeni sezona reytingsel anlamda hızlı senaryo olarak bayık başlayan Aşk-ı Memnu 2. sıraya düştü hem AB grubunda hem totalde. Son ana kadar Ednan Bey'ciğimin vazgeçmesini bekledim ama sesli fragmandaki Bihter repliklerine ve ağlayışa bakılırsa tecavüz gerçekleşmiş. Böylece senaristler Bihter'in Behlül'le sürekli kaçıp fingirdemesine haklı (!!!) bir kılıf uydurmayı başardılar.




Behlül demişken Kıvanç Tatlıtuğ'da anlam veremediğim bir düşüş var son zamanlarda. Gerek oyunculuk performansı, gerekse imajı dökülmeye başladı. Hele geçen hafta giydirilen kıpkırmızı daracık gay taytına, at kuyruğu saçlarına ve yemyeşil kaşlarına ne desem bilemedim. Bir miktar da kilo mu ne almış sanki?
Fragmanda Beren Saat'in ağlaması fecaat ötesiydi. Son zamanlarda hakkındaki olumlu yorumlarımı geri alıyorum.

Aşk-ı Memnu ile alakalı son havadisi de patlatalım, Nihat Alptuğ Altınkaya, Firdevs'in genç sevgilisi rolüyle arz-ı endam edecek. Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe derken seneye de Ezel'e geçmesini bekliyorum ;)




2 yorum:

  1. umarım sadece Firdevs'in genç sevgilisi olarak kalır:)))

    YanıtlaSil
  2. Şu Behlül'e kot da yakışmıyor malum bacakları incecik olunca makarna bacak gibi duruyor...

    YanıtlaSil